Služby

Svadobný obrad

Povedzte si svoje „Áno“ na jedinečnom mieste na Dunaji. Symbolický alebo civilný, na móle, plachetnici alebo v svadobnom párty stane pred reštauráciou. Je len na Vás čo Vám zapadá do predstáv o dokonalej svadbe. 

Svadobná výzdoba

V cene našich svadobných balíčkov je zahrnutá výzdoba BASIC.

 Výzdoba  BASIC zahŕňa: 

  • jemnú kvetinovú výzdobu bielej, bieloružovej farby ( podľa dostupnosti kvetov), jemný kvetinový aranžmán greenery na hlavný stôl so svietnikmi a sviečkami, na stole pre hostí bude jemná kytica v bielo-ružovom tóne a svietniky so sviečkami. 

Svadobná hostina

Svadobná hostina prebieha v  priestoroch našej reštauracie s magickým výhľadom na Dunaj. Budete mať pocit, ako keby ste boli na brehu mora. 

Svadobná večera a občerstvenie

Váš kompletný svadobný cattering zabezpečujú priamo naši skvelý kurchári a profesionálna obsluha.  Občerstvenie, uvítacie drinky,  kompletné svadobné menu, polnočné menu a na druhý deň chutné raňajky. Svadobné menu zahŕňa predjedlo, polievku a hlavné jedlo. V prípade záujmu sa neskôr  môže podávať pre hostí popolnočné menu.

Ubytovanie

Využite možnosť ubytovania v YACHTER CLUB-e Modrá Čajka.  K dispozícii máme 4 útulné štvormiestne kajuty s poschodovými posteľami, v ktorých vieme ubytovať až 16 ľudí. Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou so sprchou, toaletou a bezplatným wi-fi pripojením. K ubytovaniu  si môžete doobjednať aj chutné raňajky.

Kontaktujte nás a dohodnite si s nami stretnutie

Zažite s nami rozprávkovú a nezabudnutelnú svadbu na Dunaji