FAQ

Kapacita ľudí pri obrade na plachetnici je 10 ľudí +  nevesta so ženíchom.

Kapacita ľudí pri obrade na móle je 20 ľudí. 

Všetko čo budete potrebovať Vám vieme zabezpečiť cez našich partnerov. Ak máte záujem,  môžete si priniesť vlastné vína, prosseco , slané občerstvenie, svadobnú tortu a candy bar,  bude Vám účtovaný cateringový servis a korkovné. 

Ponúkame dva typy obradov, a to civilný alebo symbolický. Pri civilnom obrade si povolenie a výjazd matrikára zabezpečuje nevesta so ženíchom. 

Svadobný obrad je možné mať na plachetnici, móle alebo v svadobnom stane priamo pred reštauráciou. Všetko závisi od počtu osôb a typu svadby. 

Kapacita ubytovania v kajutách je 16 osôb. 

Mladomanželia sa môžu ubytovať na plachetnici alebo v kajutách. 

Áno, niektoré balíčky už priamo zahrňujú raňajky, avšak je možné si ich aj priplatiť aj pre hostí ubytovaných v kajutách. 

Áno, v našej ponuke nájdete rôzne typy svadobných balíčkov. Od súkromných obradov pre 4 osoby , až po veľké svadby pre 60 osôb. Snažili sme sa balíčky nastaviť, tak, aby si každá nevesta našla ten pravý pre seba a svojho budúceho manžela a zažili tak nezabudnuteľný veľký deň. 

Tanečný parket  bude postavený vonku v svadobnom stane pred reštauráciou automaticky, len pri svadbe s kapacitou 60 osôb. Svadobný stan vieme zapezpečiť tak, aby sa dal yužiť aj na  svadobný obrad.